Speelgoed en schoolmateriaal

Wereld-Delen kan allerlei materiaal gebruiken klaar voor het nieuwe schooljaar: degelijke boekentassen, goede pennenzakken, turnpantoffels, sportschoenen, mooie t-shirts, warme jassen voor kinderen en zeker voor pubers! Enz… Geen versleten materiaal a.u.b. Doe dat gewoon in de afvalbak thuis… Wat je zelf niet meer wilt en kunt gebruiken, hoef je niet aan kansarmen te geven.

Wereld-Delen kan ook heel wat spelmateriaal gebruiken. Immers, in het najaar zal er een speelgoedbeurs zijn te Broechem voor kansarmen. Kinderboeken, groot en klein speelgoed (onbeschadigd, want wie weet moet de sint dit meenemen!!!!), ook speldozen die men met het gezin of vrienden samen kan spelen. Heb je nog nieuw speelgoed dat je niet gebruikt, dan is dat uiteraard ook zeer welkom.

Alle materiaal is welkom tijdens de openingsuren van de Loods (dinsdag, woensdag 10-12 uur) en op vrijdagnamiddag. Speelgoed kan vanaf eind september ook gebracht worden naar het Klooster, Kapelstraat 19 Broechem (naast de school) op woensdag en vrijdag (tijdens de werkuren). Wil je zeker zijn dat er iemand is, bel dan even vooraf naar: 03 43 43 195.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.